Любовь волшебным поцелуем...

Зеркальное Пространство
Playcast:

Първото кокиче...

Първото кокиче…
толкова чисто…толкова бяло…
в мислите ми със нежност наднича
рисува образа мил,
с надежда бяла живота облича…

Пролет бленувана
миг светъл…подир зима боляла
след сълзите от болка и мъка
в очите пак разцъфват
думите бели, в живота се вричат…

Първото кокиче
всичката милост…всичката нежност
в малко стръкче с любов са събрани
за тебе…нишки бели…
багри на обич в душата втъкани.


/Мария Магдалена Костадинова/
http://www.stihi.ru/2010/01/02/202

  *  *  *

Любовь волшебным поцелуем
Принцессы Сна – Весны коснулась...-
И мир воскликнул: "Аллилуйя!
В душе надежда вновь проснулась!"

Сквозь холод зимнего оконца
С небес поток струится нежный...-
С любовью прибыл вестник солнца -
Рождённый чувствами подснежник!

Сердца влюблённых согревая
Невинной, хрупкой красотою,
Звездою счастья расцветает,
Наполнив мир Земли мечтою!

Вокруг цветка, забыв про ели,
Летают мысли в танце нежном!..
Нам не страшны в душе метели,
Когда в сердцах цветёт подснежник!






"Сквозь время и пространство"
Vladmira Rich