Любовь - дезертир

Наталья Нельская
Двигуни   спокій  міста   тривожать,
Сяють  затишно  вікна  квартир.
І  життя  зупинитись не може
Лиш  тому,  що любов – дезертир.

Сум  у  серці. Одна  на  пероні
Серед  руху, що зветься  життям.
„Будьте  разом у  щасті  і  горі...”
Спомин  тліє,  стає   небуттям.

Зради,  зустрічі,  хвилі емоцій...
Я – сторонній  лише  наглядач.
Комусь – „люба”, „кохаю” щоночі,
А  комусь – тягар власних  невдач.

Хижі  сумніви  душу стискають,
Очі  стелить зрадливий  туман.
Сильні  жінки, буває, що  плачуть...
Ви  не вірте – це  зору обман.