Помирають молодими

Игорь Голомозый Украина
Помирають молодими
Непiзнавши Бога.
Сум за те в моєму серцi
Й велика тривога.

Плачу я, коли дивлюсь,
Як люди помирають.
Мої друзi, тi що в серце
Бога не впускають.

Вмерло дуже вже багато,
Що й не перечести їх.
А виною в тiм - горiлка,
Та великий блуд - це грiх.

Я не спорю, не можливо
Без зусиль життя прожити
I коли надоїдає,
Слiпи хочеться залити.

Слiпи ти свої заплющиш,
В душу гадостi наллеш.
Пропиячиш, "білку зловиш”,
Та пiд тином i помреш.

Що помреш, то всi там будем,
Тiльки Рай i пекло є.
Ось куди ти йдеш сьогоднi,
Тут питання повстає.

Якщо в пекло, то смiлiше,
Наливай та пий, гуляй.
А як що почуєш Бога,
То пiдеш до Нього в Рай.

Йти до Бога дуже просто,
Його в серце ти впускай.
Божий Дух тебе очистить,
Каку в рот не заливай.
*****