Б ль колить мою душу

Отлюбившая
Біль колить мою душу
Й ніколи певно не пройде.
Терпіти його мушу,
Доки пам`ятатиму тебе.
Я б пам`ять знищити згодилась.
Я б радо стерла ту любов,
Що ще раз вночі приснилась,
Прийшла вночі до мене знов.
Прийми зізнання як належне,
Не смій принизити ніяк.
Люблю тебе давно й безмежно.
Не за щось люблю, а просто так.
Годі ховатись у вулицях міста,
Годі йти в протилежний бік.
моє прагнення до тебе чисте.
А ти покинув...Як ти міг?
Даю запрошення на побачення.
В той самий час, коли зустрілись.
Я попрошу тихо пробачення.
За те, що так тебе хотілось...