За диний тв й погляд в мой оч...

Отлюбившая
Я народилась, щоб померти.
Я видихаю, щоб вдихнути.
Я пишу, щоб потім стерти.
Я пам`ятаю,щоб забути.
Я кричу, щоб потім помовчати.
Я когось жалію тільки не себе.
Я одна, бо не можу кохати
Нікого, нікого крім тебе.
Я полюбила подих вітру.
Він ім`я твоє співає.
Я полюбила в небі зірку-
Вона на тебе споглядає.
Я полюбила сни уже.
Які тебе приносять щоночі.
Я життя полюбила лише
За єдиний твій погляд в мой очі...