Колискова

Шарун Оксана
Покладу в колиску сина,
Спи мій любий,спи дитина,
Місяц зорі рахував,
Вітер пісню заспівав.
Я йому допомагала,
Колискову підспівала,
І ласкавенько до вушка,
Притулилася подушка,
Щоб тобі м якенько спалося,
Зручненько відпочивалося.
Спи синочок засинай,
Я співаю,-Баю,бай.
Поцілую твоє личко,
Спи,спокійненької нічки.