Д вчинка гарненька

Игорь Голомозый Украина
Дiвчинка гарненька,
Нiжна та струнка,
Прекрасна душою,
На дотик -м`яка.

Такая от доля,
Бог благословив-
Маленьке дiвчисько
На свiт народив.

Дiвчинка маленька
У свiтi зростала.
Коли стала старшою,
То Бога пiзнала.

Хай тобi Бог радiсть
У цей день дає.
Мир кладе на серце
Й спокiй настає.

Бог  то є прекрасная,
Чистая любов.
Вiн тебе цiлує,
Й обiймає знов.

Дiвчинко малесенька,
Я тебе кохаю.
У твiй День Народження
Любовi бажаю.

Ти Iсуса полюбила,
Вiн теж тебе любить.
Господь Бог тебе кохає
Та нiжно голубить.

Дуже вдячний я Iсусу,
Що тебе Вiн народив.
В День Народження Духовне
Вiн життя тобi вiдкрив.