Кому Бог грош?

Игорь Голомозый Украина
Знаю про вас я багачі,
Що страшно спати вам в ночi.
Вам страшно люлi, спать лягати,
Та в ранцi голову пiдняти.

Дуже багато у вас грошей,
Нема в бомжа стiльки i вошей.
Та бомж сидить i позіхає,
На небi зiроньки щитає.

В бомжа на Господа надiя,
Лише про хлiб та воду мріє.
I все оте, що в свiтi є,
Сам Бог Отець йому дає.

Напевно багачi не знають,
Що люди з голоду вмирають.
Та що грiха того ховать,
Є матерi дiтей їдять.

На наркотi хто заробляє,
Людськую кров той проливає.
Той, що горiлку продає,
У душу Богу наплює.

Є багатiють на ракетах,
На танках та на мiнометах.
Коли такий багач радiє.
Людям дух смертi в серце йог.

Отож не плач, та будь iз Богом,
А там i Рай дивись за рогом.
Кому бог – грошi, в пекло йде,
В обiймах бiс йогов еде.
*****