Ти запиту ш чому горить вогонь

Отлюбившая
Ти запитуєш чому горить вогонь
В моїм вікні вже стільки років...
А я зіжму тепло твоїх долонь,
Приближусь на декілька кроків.
Загляну в синь твоєї безодні
І поглядом за душу полоскочу.
Ти усміхнешся, бо сьогодні
Зрозумієш,що сказати хочу.
Той вогонь горить давно,
Відколи розлучились вперто.
Відтоді чекає освітлене вікно,
Що прийдеш,коли смеркне.
Ніколи його не гасила,
Як і жаринку в серці.
Щохвилини долю просила,
Щоб постукав в мої дверця.
І, може, за стільки років вперше
Сьогодні лиш його погашу,
Коли дихатиму легше
В казкову ніч кохання нашу.
Залишся на ніч , не покидай...
Ми довго йшли до цього дня...
Тебе люблю- ти просто знай.
Ти будеш мій, а я -твоя.