Намалюю буття

Виктор Малороссов
Намалюю буття знову сірою фарбою,
Білий аркуш надій заплямую багном.
Спересердя життя за лацкани пошарпаю.
За фіранкою мрій - безнадії вікно.

Може досить мені по-аматорськи баблятись
У наїдках зими... Скрижанілим вустам
Теплий подих весни, і ласкавий, і звабливий,
Так потрібен, як мить посивілим вікам.



    8.03.2010р.