На мене ти мовчанням не кричи

Отлюбившая
Хоч краплину себе мені ти подаруй-
Хай спомином про тебе зостається.
І стін між нами,благаю,не муруй.
Без тебе світ мороком криється.
На мене ти мовчанням не кричи-
Не знаєш:дишу твоїми словами,
І боляче,як згадую вночі
Усі моменти,що були між нами.
Прощу твої думки у інший бік.
Забуду все,що тривожило ночами.
Ти-мій єдиний,самий коханий чоловік
Найпрекрасніший і жаданіший між чоловіками...


10 серпня 2009