Ковтати сльози боляче при тоб

Отлюбившая
Ковтати сльози боляче при тобі,
Коли ти її жаданно обнімаєш.
Сьогодні святкую:рівно сто діб
Відколи в серденьку моїм проживаєш.
На папері чорнилом лишаю крик душі,
Щоб потім сотню раз перечитати,
А дух дівочий добряче помужнів
Усупереч цим ніжним тобі трактатам.
Передгрозове повітря таїною мерехтить
І щось в тобі вбачається таке рідне...
Та серденько все одно болить...
Не витримує,коли її цілуєш,бідне...


10 серпня 2009