Через ст льки рок в побачить тебе в натовп

Отлюбившая
Через стільки років побачить тебе в натовпі,
І з болем мовчки прокричати:
Ось моє серце. НА! Тобі!
Крім тебе нікого не змогло покохати...
 
Так страшно в спину твоїх кроків споглядати
Ти сильний-зумів не привітавшися пройти.
А я слабка-в секунду спромоглася показати,
Що найдорожчим залишився ти....
 
Ти сильний: ти зумів вдати,що незнайомі,
Лиш поглядом легенько обпалив..
А я  слабка: сховала очі у долонях,
Прошепотіла: "Ні. Таки не любив..."



11 травня 2009