За лаштунками долi

Валео Лученко
Чи готовий ти
заплатити ціну
що встановлює хтось
за лаштунками долі?
подивись довкруг
час шаленіє
простір стискається
вітер-вихор торнадно
крапку ставить
мандрівці
Морем Надії...

07.02.03