Молитва за матусю й тата

Игорь Голомозый Украина
У молитві перед Богом
Стаю на коліна.
Він відкрив мені в любові –
Я Його дитина.

Все, що дав мені мій Тато
З вдячністю приймаю,
Та щасливий, що сьогодні
Я спасіння маю.

Я щасливий перед Богом,
Бо Йому молюся.
Він сказав мені, що з Ним я
Повністю зцілюся.

Я благаю свого тата
За своїх, за рідних.
Не було у Судний день щоб
З них кого не гідних.

За моїх матусю й тата
Сердечко карається.
Сам хоч маю я спасіння,
Та ж вони тиняються.

Вірю я, наступить свято,
Бог до них ввірветься.
Дух Святий разом з любов’ю
В серця їм зіллється.
*******