Любов

Игорь Голомозый Украина
Ти красуня, моя мила,
В тебе закохався.
Любов є велика сила,
Хто Богу віддався.

Щоб любили ми Ісуса,
Господа, лише Його.
Щоб любили всіх людей ми,
Нi за що, та будь- кого.

Любим ми свою матусю,
Та свойого тата.
Усіх родичів та друзів,
Сестричку i брата.

Любим кiшечку пухнасту,
Маленьку собачку,
Всiх курчаток, каченяток,
Корiвку й конячку.

Любимо свою країну,
Гори, рiки та ліса,
Сонце, дощ, сніги великi,
Бо то є Божа краса.

Просто любимо на втiху,
Нам нiхто не наказав.
Є для нас це все прекрасно,
Але Бог одне сказав.

Якщо ворог є у тебе,
Маєш його полюбити.
Маєш мир до нього мати
Та у дружбi з ним прожити.

Коли ворога полюбиш,
Згонить Бог злобу i страх.
Матимеш життя ти вічне.
Усе інше, то є прах.
4

То ж на все любов є Божа,
В неї ти попався.
Любиш Бога, а Вiн тебе,
З Ним i залишайся.