По хрусткiй водi

Ицхак Скородинский
Нам
…мерзлякувато і хистко з тобою, перлинко моя,
хотілося весен, а сталась калічена осінь,
обривки надій, літо бабине…

Після…

Що після?!

…Ковзання по крихкому диву
та
по воді…

Та, іноді...
 
Боязно,
промінь на небі,
блукаю -
чому
за надією щастя…
 
…І хистко, так хистко.
 
Хотілося весен і сонця…
 
Та…

Боязко –
промінь на небі,
чекаю -
чому…

Хоч, чогось у осліплій душі