Шоколадка солоденька Укр

Игорь Голомозый Украина
Таня – доцінька маленька,
«Шоколадка солоденька».
Люблю доцю – Таню я.
«Шоколадочка» моя.

Доця моя Танечка
Мов квіточка фіалочка.
Навіть краща рози, ти –
Королева красоти.

Доцюля Танюшка
Не буде як хрюшка,
Бо вона чистенька,
Опрятна, гарненька.

Танюсік малесенький,
Коточок ніжнесенький,
Мурка «мур» в вушко моє,
Ніжнесенько муркає.

Танечка – Танюся,
Наша «муся-пуся»,
Ми тебе кохаємо,
В люлі колихаємо.

Бог, татусь і мамочка,
Усі для тебе, Танечка.
Нехай все буде до пуття,
Миле, Боже ти дитя.