Сину. Укр

Игорь Голомозый Украина
Бог поруч, поруч сатана
В житті з тобою. Ти ж дивись,
Мій дорогесенький синок,
У виборі не помились.

Завжди з тобою поряд Бог,
У будь-якій незгоді.
Гріх пропонує сатана
Підтримкою в народі.

Як розпізнати голос той?
Мене спитаєш, любий син.
На вухо скаже Дух Святий,
Отець і Син – наш Бог єдин.

У Бога жертвенна любов.
Любити Він нас учить.
А біс у похоті веде,
І після того мучить.

Любов та мир Господь дає,
Ніде тебе не кине.
Біс у проблеми заведе,
І після того згине.

Любов то ближньому віддати
Най дороге для тебе.
Біс каже: «Все бери собі,
Греби усе під себе».

Любов то місцем поступить
Старесенькій бабусі.
А сатана скаже: «Сиди,
Мій любий, мусі-пусі».

Бог дуже любить, син,тебе.
За тебе, син, помер Господь.
Не слухай, син мій, сатану,
А від Ісуса не відходь.

Отож, синок, як в серці мир,
Коли совість не мучить,
Той голос Божий в серці май –
Господь не надокучить.

Уже тепер, любий синок,
Тебе я наставляю.
Господь сказав мені:
«За все у вічності спитаю».