Укр. Я хулиган

Игорь Голомозый Украина
Я хуліган та розбишака.
Я був проблема для батьків.
У школі двійки заробляв я,
Та йти до школи не хотів.

Коли закінчив школу з горем,
То працювати я пішов.
І там таких як сам «друзяків»,
Та п’яниців собі знайшов.

Почав у чарку заглядати,
На дискотеки став ходити.
Знайти хотів на вечір дівку,
Та пику хоть кому побити.

В міліцію я став заходить,
Бо визивали вже мене.
Здавалося, усе скінчиться,
Й життя наладиться моє.

Коли прийшло до мене лихо,
Та сатана надію стер.
Нема друзяків, і ніхто вже
Не поважав мене тепер.

Нема нікого, щоб підтримав,
Та руку протягнув мені.
Зостався сам, один, в болячках,
Було прокляття на мені.

Та ось прийшов Ісус до мене,
Під руки він мене підняв.
Забрав болячки і прокляття,
Моїм друзякою Він став.

Тепер життя моє з ізбитком,
Усе на світі в мене є.
Ісус Христос дав мені щастя.
Свою підтримку Він дає.

Якщо ти думаєш, що зможеш
Без Бога в світі, сам пржить.
Не піддавайся, то все марно,
Без Бога щастя лиш на мить.

Повір мені, бо я там плавав,
Повір мені, бо я там жив.
Колиб Сам Бог мене не витяг,
У пеклі вже давно б я вив.

Лише Ісус Христос – Спасіння.
До Його йди прямо тепер.
Ніколи друга Він не кине,
Бо на хресті за тебе вмер.