Укр. Життя кино

Игорь Голомозый Украина
Було це все давним-давно,
Життя пробігло, мов кіно.
Були комедії й пригоди,
І мелодрами, і незгоди.

Була й фантастика, і жахи,
Були й сюжети про любов.
Та ось я знову повертаюсь
В кіно дитинства знов і знов.

В дитинстві було добре
Та весело нам жити.
Не треба піклуватися
На хліб як заробити.

Коли ж до школи я пішов,
Проблеми почалися.
Питання школи та сім'ї
В життя моє влилися.

З дитинства виріс, став юнак
Та в армію пішов.
Прийшов до дому, одруживсь,
А щастя не знайшов.

Робота, бізнес, та сім`я,
Усе для щастя ніби є.
Тільки без Бога у душі,
Страждання настає.

Страждання в серці й пустота,
Мети в житті не маєш.
Назад поглянеш і помреш,
Навіщо й жив не знаєш.

Кажу тобі, прислухайся.
Мета в житті все ж є !
Спасіння, зміст, й мету тобі
Лише Христос дає.