Блiскавiца

Наталья Песенько
Даруй- прости
Блiскавiцай - зарницей
Зiхацела – блистело
Пачуццём – чувством
Не рызыкнула  захапiцца – не рискнула увлечься
Дарэмнасць – безрезультатность
Напэуна – наверное
Насупраць твара  -напротив лица
побач не спынiцца – рядом не остановится
З праменнем – с лучом