Людям похилого...

Молния-93
 "Пам`яті моєї бабусі"(Людям похилого віку)

Люди похилого віку,схиляюсь в пошані до вас,
за досвід,прожиті моменти,які не спіткали ще нас.
Чужу не цінуєм ми працю,доколи не дійде до нас,
а потім,коли уже пізно,жалкуєм звичайно не раз.
Дивлюся в бабусині очі,на цвинтарі фото висить,
і мати,заплакані очі,ще досі ночами не спить.
Якби все вернути спочатку,зізнатись в своїх помилках,
що бабусю ніхто не замінить і її треба всім цінувать.
Я звертаюсь до Бога з молитвой,
щоб він передав їй слова:"Я ніколи Вас не забуду,
бабуся рідненька моя!"
Пам`ятаю тепло ваше ,ласку і ту теплоту незначну,
як учили казати "будь-ласка" і дорослим у всім помагать.
"Хай пошле Вам Бог Царство Небесне,
хай простяться усі ті гріхи",
а я свічечку в церкві поставлю
і згадаєм сім`єю вас всі.
           08.10.09