Esta es lengua Armenia

Арсен Папян Дорвардович
Ashnan amroce hushe mardu
Garnan ancreve sere hogu
Amran areve havatge nra
Verje ziune ev giteng te take inch ka

Mards sare anvax mi jaire
Mards gare ancav mi gare
Baic marde ka te sar te gar
Surbe kochum astco tak mi haj

Mahe na che vor archevume
Ev gites te mek angame galis
Mahe etevic varkianere jnjume
Na cnva oric kpace mechkic

Mahvan hamar hazar gerezman
Aisorelk lsa oiran eli taran
Baic ari  u tes na chuni datar
Amen cnndov dure kbanar

Hazar mard hazar garun
Meche hogi havatg mi Sah;n
Baic nrangel bajneskisovi
Meche mi bar klna gar kotoxi