Рiдна душа - проза

Фиалкора Микитенко
Рідна душа - та, у котрої є ключі від наших замків, і до чиїх замків підходять наші ключі.

Коли ми почуваємо себе настільки в безпеці, що можемо відкрити наші замки, тоді наші самі справжні "я" виходять назустріч один одному, і ми можемо бути повністю й щиро тими, хто ми є насправді.

Тоді нас люблять такими, якими ми є, а не такими, якими ми намагаємося бути. Кожний відкриває кращі сторони іншого. І, незважаючи на все те, що змушує нас страждати, із цією людиною ми відчуваємо благополуччя, насолоду, краще ніж у казці.

Рідна душа – та , котра розділяє наші найглибші устремління, вибраний нами напрямок.

Якщо ми вдвох подібно повітряним кулькам рухаємося нагору, дуже велика ймовірність того, що ми знайшли потрібну людину.

Рідна душа - та, завдяки котрій починаєш жити справжнім життям.