Хочу сяяти

Фиалкора Микитенко
Ми мов місяць і сонце в небі,
Сяємо, тільки коли поряд.
Бути собою у парі – те що треба,
Не слухай, що інші говорять.

Я мов зірка небесна можу згасати,
Як не скажеш, що потрібно горіти.
Мов пташечка, що сама йде у грати,
Коли не має їй з ким летіти.

Не має права у мене скніти,
Бо я мов приклад для тих, хто поруч,
Хоч показово та маю горіти,
Щоб вони не звернули ліворуч.

Я ж Ноктікула, донька Гекати,
Навіть в темряві можу засяяти.
Запали вогонь, щоб змогла палати,
Бо ж так сильно хочу сяяти!
.... для тебе сяяти...