Темною нiчкою

Фиалкора Микитенко
Темною нічкою
Повня над річкою,
Пісня богині звучить.

Твої долоні
В моїм полоні -
Збережи мить.

Священна музика
І духів публіка
Свідками стали.

Богам звертання
Та душ єднання,
Що будуть знали.

Реальні мрії,
Бо всі стихії
Їх нам здійснять.

Мовим закляття,
В очах багаття,
Зірки миготять.

Долі з'єднали,
Шляхи зрівняли.
Навік твоя, доле моя...

І взявши щирість,
Разом у вічність,
Де вогняна течія...