Не вiдпускай

Фиалкора Микитенко
Не відпускай мене, не полишай,
Лише з тобою піду я за край,
Лише тобою хочу жити, мріяти,
Вогнем горіти та вітрами віяти!

Мов тепла хвиля тебе накриватиму,
В тобі себе усюди розливатиму.
Я в тобі проросту, вросту навіки,
Так солодко, що аж стулю повіки!

Ти відчувай, тебе також не відпущу
Ніколи! І в цю осінь з присмаком дощу,
І будь-де й будь-коли: з тобою назавжди,
Навіки поруч бути і нікуди не піти!

Єднаючись ми вічність ділимо на двох,
Те що між нами - таїна для багатьох.
Тебе не відпущу ніколи, пам'ятай,
Нізащо й ти мене не відпускай!