Як ти пригорнеш

Фиалкора Микитенко
Як глянеш у вічі, кохання моє,
То нові спалахують зорі.
Це наш новий світ настає,
В єдине з'єдналися долі.

Як дотик долоні твоєї відчую,
То ніби зігріє вогнем непалющим.
Де би я не була, тебе в мить почую,
Коли позовеш несущим чи сущим.

Коли з твої вуст цілунок зірву,
Немов би нап'юсь з джерела.
Тенета чужії спалю і порву,
Щоб тільки ти поруч була.

Коли доторкаєшся тілом фізичним,
Проймає мов спалах всі тонкі тіла.
Для нас замалою здається і вічність,
Крізь час ради тебе прорватись змогла.

Справжнісіньке щастя, коли обіймаєш,
Ми злившись в єдине літаєм світами.
Мов йде одкровення, як ти пригортаєш,
Незгасним є те, що між нами!