Це я кохаю

Фиалкора Микитенко
Серце б'ється шалено
Знаю все не даремно
Чуєш як зітхаю
Це я кохаю . . .

Ми знайшли порозуміння
В голосі трішки тремтіння
Більш від тебе не тікаю
Це я кохаю . . .

На тебе довгий час чекала
В хвилини смутку страждала
Тепер мов крила розкриваю
Це я кохаю . . .

Все тепер буде для нас
Настав той заповітний час
До сьомого неба злітаю
Це я кохаю . . .

Мою ти душу не розбий
Коханнячком своїм зігрій
На тебе мила уповаю
Це я кохаю . . .

Від інших очі відверну
Зайві зв'язки всі обірву
Тебе лиш палко так жадаю
Це я кохаю . . .

Не зможу тебе полишити
Хочу з тобою вік прожити
Себе тобі всю відкриваю
Це я кохаю . . .