Вертайсь кохання чарiвне!

Фиалкора Микитенко
Мені боляче, мені важко
Нести тягар нерозуміння.
Давно не було так тяжко,
Треба приборкати сумління.

Можливо я все зіпсувала -
Ті наші плани вихідні.
Даремно от тепер чекаю
На повідомлення вхідні.

Географічно ти далеко.
Цікаво, згадуєш мене?
Чи то страждаю я даремно?
Ти ж вчила - все колись мине...

Всім серцем я тебе чекаю,
Не хочу вірити в сумне.
Без тебе я себе втрачаю,
Вертайсь кохання чарівне!