8 березня

Николай Жук
Хай квітне радість на твоєму
Такому милому лиці -
Сьогодні день такий приємний
Гайнув кругом у всі кінці.

Сьогодні свято завітало
В куточок кожної душі,
І там тепер тепліше стало,
І радісними стали всі.

Тебе із святом я вітаю,
Здоров'я, щастя, довгих літ
В жіночий день тобі бажаю
І шлю гарячий свій привіт.

07 березня 1981 р.