Ти - Жiнка

Алеся Голузина
Ти – жінка. Ти – мати. Сестра. Подруга.
Кохана. Коханка. Дружина.
Ти – сонце. Ти – земля. Ти – світ. Ти – завірюха.
Ти – віра. Ти – надія. Ти – весна. 
Ти – щастя. Сліпуче щастя.
Ти – промінець ласкавий. Ти – оксамитова квітка.
Ні, пелюстка квіткова. На зап'ясті
Ти поцілунок. Ти – погляду вуглинка.


Ти – сон степів. Ти – чисте дихання.
Ти – сік беріз. Ти – літній швидкий дощ.
Ти – метелика вільне пурхання.
Росинки уранішньої соромливе тремтіння. 
Ти – блискавка. Ти – спекотна пустеля.
Травичка на вітру. Ти – сніговий плід.
Ти – день і ніч. Частина Бога – ти – богиня.
І вічна любов. І горя слід.

Уламок дзеркала. Золота чаша меду.
Сльоза солона. І гіркий полин.
Бальзам на рану з краплею пекучої йоду.
Луна. Зірка. Зірниця. Піднебіння синь. 
Посмішка ніжна. Туман. Холодний вечір.
Хвиля прибережна. Срібна далечінь.
І розставання після солодкої зустрічі.
Туга і радість. Пісня і печаль.


Ти – свято. Ти - мрія.
Свята таємниця. Відкрита і добра душа.
Ти – назавжди, а, може, ти – випадкова.
Ти – крок упевнений по лезу ножа.  Ти – прірва.
Буря. Відчуттів очманілих затьмарення. Ти – захват.
Музика. Політ. І губ гарячих ти дотик.
Порятунок. Втіха. Крихкий лід.

Ти - жінка. Ти – мати. Дружина.
Подруга. Кохана. Хозяйка.
І сестра. Всесвіт. Страждання.
І мука. Ти – жінка. Ти – іскра від багаття. 
Ти – жінка. Ти – істина. Ти – сила.
І краса. ГОСПОДЬ благословив
Тебе на всі справи, як ти просила.
БОГ дивом – жінкою – нас щедро обдарував.


Инна Радужная  "Ты - Женщина" © Copyright: Инна Радужная, 2007 http://www.clubochek.ru/vers.php?id=5229