Анонист

Оксана Антонова 3
Пойдку драчну,
Тебя хочу,
В кроватку лягу
Захочу,
Тебя раздену
Обниму,
И по тихонечку начну,
Член возьму,
Драчить начну,
В конце концов на тя кончу=)

(Шуточное произведение)))