Прометей

Фиалкора Микитенко
І кожний з нас
З надією приходить
У новий світ,
Який не знає нас,
І в цьому світі
З п'єдесталу мрії
Спускається все вниз,
Спускається весь час.
А потім дивимось
На світ питальним зором
Куди ж все зникло?
Де наш Прометей?
І дивно те,
Що всі чотири сторони
Змикаються в одну
На пустирі ідей.