Лютий

Фиалкора Микитенко
В закрученім вихорі
Зимової люті
Виспівує хори
Місяць лютий.
Зима шаленіє,
Здичавлена в полі,
Показує силу
Своєї волі.
Реве і сміється,
Свистить і гуде,
Об землю б’ється –
Скоро пройде...