ЛЕКА НОЩ

Асен Стефанов
          ЛЕКА НОЩ



Често сядам и чета писмата ти до мен.
Всеки път ми пожелаваш “ лека нощ “ .
Твоята дали ще е  лека-не съм убеден,
Защото знам, че до зори ще будуваш .

Сядаш и твориш пред светлият екран,
Минаваш бавно по всички паралели.
Посещаваш  не един меридиан
И търсиш събеседници  позакъсняли.

И получаваш съвети,споделяш съдби,
Това е цяло богатство за тебе-до гроб.
Но длъжна никому не оставаш и ти-
Раздаваш милувки,нежност,любов.

Какво да се прави?
Ти сама си избра такъв”начин на живот”,
Но никога не забравяй,
Че 100,не 1000 виртуални целувки
Не се равняват на една реална,с любов!