Омархохмизм, укр. срок аренды

Борис Блинов 3
                Я  смертІ   не   боюся,  кажу   я   котрий   раз,

                СтрашнІше  за  життя  що  може  бути  в  нас?

                Отримав*  душу  я  в  оренду,  тимчасово**,

                ЇЇ   вІддам,  коли  мІй  закінчиться  час.


                ---------------------


             *  отримав   -  получил;

             ** тимчасово -  временно