Цю загадкову випадковiсть...

Маргарита Метелецкая
Цю загадкову випадковість,
Мовчанням змучені уста,
І біль останнього листа,
І снігу першого раптовість –

Все змішує калейдоскоп
В моїй сумній життєвій хащі
Із сподіваннями на краще
Й похибками невдалих спроб

Збагнути таїну мозаїк,
Де мій до Бога напівкрок,
Любові справжньої урок
І мучеництва власний залік