Я пiду на голос сонця

Валентина Сердечко Окулова
Я пiду на голос сонця.
Немов птах- тобі, з любов*ю,
подарую вiтер,серце,
упаду до ніг стрілою.

Наче дощ, малюють сльози
На вікні твій милий образ.
Не лякають мене грози,
Чую я коханий голос.

Я пiду на голос сонця.
Моє серце тихо плаче,
Наче птаха під віконцем.
Воно так до тебе хоче!

Валюха Сердечко