Контора спише. Ровесницi

Ицхак Скородинский
 
Устілкою  справа зшита
і печатка - падла за …
Доля  – п'яного козла, 
Вам безжалісно дала… 
А до того ж, і трепла…
Розуміючи - на світі
іншої не буде долі,
лише ця, 
при цьому – цвях! 
Віддали Ви батьківщині – 
що було і до кінця… 
І тепер, у зустріч з тризною,   
Учепившись за ціпок,
Шкандибаєте за хлібом… 
З торбою, що б'є Вам в бік .