питання

Рия Аллер
Скелі…
Знов скелі та грифи…
Казкові тунелі,
А потім…
Знов сонце всі скелі
Висвічує..
Коралові рифи
Вже погляд засмічують
Ледь ледь…
Я все одно бачу,
Як буде…
Всі люди однаково нездатні
Як вино
Витримуватись…
Назви мене…
Затримуватись тут
Немає сенсу…
Проте ти здатен
Дати мені ім;я.
Я повірю,
Я твоя…
А ти пам;ятаєш
Дати?
Пам;ятаєш мене півроку тому?
Мої втому і радість,
Мої кроки?..
А пару тижнів
До того, доки
Я стала твоя?
А мене місяць тому?
Потому ще кілька днів
Як кают кораблів?
А мене вчорашню?
А мене сьогодні?
А пам;ятаєш мене
Через півроку
Від нині…
Он там, на долині…
Хто я?