Нетрi пiдсвiдомостi

Виктор Малороссов
Блукаю я засніженими снами,
У нетрі підсвідомості пірнаю...
Пливуть перед очами чорні плями -
Малевич Казимір відпочиває.

Не пам"ятаю хто я, звідки родом,
Куди іду примарним зимним шляхом?
Навіщо втратив я літать свободу
У синім небі гордим, білим птахом?..




     20.02.2010р.