Как хорошо, что до смерти любить

Доктор Гумис
Ад кама тов, ше ейн йотер шлагим,
Вэ левайот, ше ба ливуй тизморет,
Дагим, вэ даягим, вэ доагим,
Лайлот лелё шейна им кцат схархорет.

Ешь рак ани, мимени, вэ эляй,
Ити, вэ билядай, вэ бэ хаяй,
Ешь од олам, шакуа ба шкия,
Вэ ор шели, коэв ба негия.