Актор без ролi кинуте дитя

Ицхак Скородинский
Актор без ролі – кинуте дитя,
долонею закривши очі, смалить через ніс. 
Як цокнутий… 
І зазирає,зазирає в майбуття,
і там не чує райського свого –
куліс скрипіння… 
Дихання актрис…
І вже не чує він,
не чує бідолашний наш…

Там…

ГОЛОСУ СВОГО.