26. 01. 10

Stanislava
заговорені рани, спустошене місто.
коли сутінки, гойдалка стримує хід.
для безсоння зарано, для смутку – не місце.
колискова для тиші, колиска – на зліт.

кольоровою гамою блимає вічність.
коліщата спинились між фа й фа дієз.
хроматизму замало, як випала Isa.
колотнеча по колу.
у межах та без.