Qovushariq biz

Сеймур Ханаев
Qovushariq biz (на азербайджанском языке)               


Bu sevgi yolunda, bilin, Mecnunam,
Lyudmilani sev;n qorxmaz Ruslanam,
Olerem, kimseye chokmerem men diz,
Vaxt geler, gozelim, qovushariq biz!

«Sheytanlar» dolamaq isteyir seni,
Onlarin aciga, gyulyum sev meni,
Belece efsane olar sevgimiz,
Vaxt geler, gozelim, qovushariq biz!

Sevgi qarshisinda durmaz daglarda,
Ona ba; eyibler xan-pashalarda,
Desinl;r sevgile bir numunesiz,
Vaxt geler, gozelim, qovushariq biz!

Art;q zaman deyir chatibdir o an,
Seymur, qeleminle car chek, et usyan,
Olum var, donush yox, bunu bilin siz,
Vaxt geler, gozelim, qovushariq biz!


2003/ Qabaxcholi