Ой не стримно я бажаю До н мц в звернутися,

Перун
Ой  не  стримно  я  бажаю
До  німців  звернутися,
Дуже  хочем  побрататись,
Країнами  махнутися.

Ми  держава  дуже  гарна
Та  й  люди  тут  щірі,
В  економітці  , ну  є,
Невеличкі  дири.

Та  заплутались  ми  вже
На  кого  молитися,
Але  стримуєм  себе,
Щоб  з  людьми  не  битисся.

Це  ненадовго , на  рік,
Ви  ж  колись  хотіли,
А  тепер  як  нам  погано
Хвостом  завертіли.

Як  не хочете  країной,
То  давайте  РАДАМИ
Вам  пів  року  уже  хватить
Щоб  світити  задами.

Первим  ділом  по  по  країні
Дозволять  вивозить,
Ось  тоді  ви  поймете 
Чого  нас  морозить.



Вдруге , будуть  видавать
 платню  не  велику,
Це  вже  дуже  повлія 
На  шановну  пику.

В трет*є,  люблять  забирати
Що  колись  давали,
За  залізо  не  дивуйтесь
Що  його  убрали.

Далі  вивезуть  машини
Кордони  відкриті,
Та  лікарні  доведуть
Ніде  народити.

Гроші  будуть  в  Україні
Розкрадуть  до  ранку,
У  нас  завикли  все  ховати
У  косервну  банку.

Де  хто  буде  гомоніть 
Що  не  має  ладу,
Це  нам  легко , ми  день
Поміняєм  РАДУ.

Ми  братам  не  пожалієм,
Виберем  з  народу.
Щоб  на  кулі  не  звели 
Казацкого  роду.