марина

Юлька Шн Цер
ненавижу я марину
йобнуту тупу скотину
головов стікло розбила
ліпше бося утопила
я її убю уродку
кончину бегемотку
і страшна як смерть она
і тону важить жирна
ляшки точно Кеменяшки
жирна скотина тупа Марина
волося жирне як масло
побю її і буде класно
лиш я мала вона велика
в коня і то ліпша пика
руки як у страуса ноги
за шо створили її Боги.
Ліпше б жила у подвалі
тусила з крисами тупа
нашла би там собі бомжа
такий красивий як она
ціпляє пациків но дурна
они за стінами шепочуть
що краще любити їм слона
хлопці її помічають
і по класам утікають
по ступенькам так спустилась
з грохотом она зарилась
смішно було всім охочим
а для неї сміх то злочин
всіх но дура матюкала
докіть дівка не вєбала
може в больниці поможуть
може другу нам підложать
може буде не тупа
добра в неї красота.