Далай-Лама в Гiдро Парку

Валео Лученко
Це переспів текту, який був написаний російською
Оригінальний текст для порівняння внизу.

Учора в Гідро Парку
Зустрів я Далай-Ламу
Він в жовтому хітоні
Сидів у позі «lotus»
А поряд комуністи
Кричали «Далой Кучму!»
Та матюкались брудно
І це було disgusting

Я повернувсь до Лами,
А він завис в повітрі…
То ж відблиски нірвани
Торкались м’яко плеса
Дерева прославляли
«Осанна Далай-Ламі!»
А він сумний-спокійний
Спроквола посміхався…

---------------

Вчера гуляя в парке
Я встретил Далай-Ламу
Он в желтом балахоне
Парил под кроной дуба
А рядом коммунисты
Кричали "Долой Кучму!"
Они ругались матом
И были слишком злобны

Я повернулся к Ламе
Он подымался выше
И отблески Нирваны
Касались водной глади
Деревья пели хором
Осанну Далай-Ламе
А он сиял улыбкой
Безпомощной и грустной...